Εγκαταλείπει με "αιχμές" για μια θέση στη Βουλή το Δ. Σταμάτη ο Π Κολοζάκης!

Δημοσιεύτηκε: 28/02/2019 - 22:17

Δήλωση αποχώρησης από τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου Δημ. Σταμάτη κάνει ο Παναγιώτης Κολοζάκης μέσω τοπικής εφημερίδας του Μεσολογγίου. Ο ίδιος αφήνει αιχμές για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο κ. Σταμάτης τους υποψηφίους του λέγοντας πως υπήρχε ασυνεννοησία, ενώ δεν φαινόταν να επιθυμεί ιδιαίτερα την διεκδίκηση του δήμου. Έτσι σύμφωνα με τον κ. Κολοζάκη υπάρχει μια γενικότερη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του κ.

Σταμάτη και πολλές υποψίες για τον ρόλο που διαδραματίζει στην προεκλογική αυτή διαδικασία. Μέχρι στιγμής από την πλευρά του υποψηφίου Δημάρχου δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση ενώ άνθρωποι του στενού επιτελείου του κ. Σταμάτη διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα είπε ο κ. Κολοζάκης και διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση πως ο Σταμάτης θέλει και θα διεκδικήσει το Δήμο! Οι εξελίξεις αυτές σίγουρα έχουν θορυβήσει τον Δημήτρη Σταμάτη και όπως γνωστοποίησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Face Book θα πραγματοποιήσει συνάντηση με όλους τους υποψηφίους του εντός των ημερών! 

Ο κύκλος πάντως του κ. Κολοζάκη στην αυτοδιοίκηση οριστικά κλείνει καθώς ο Δημοτικός Σύμβουλος θα συνταχθεί ως υποψήφιος Βουλευτής στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων!